Kelas Decoupage /Deco painting/Clay roses di Putrajaya:
1. Basic decoupage - membuat signage, design mnggunakan napkin/tissue
2. Intermediate decoupage - menggunakan pelbagai teknik spt sponging, doily, distressing, antiquing - barang2 spt papan utk signage, beg kanvas, kotak, tin dll
3. Basic deco painting class - daisy dan roses
4. Intermediate deco painting class
5. Clay roses
## Appointmen 3 hari sebelum kelas. Kelas weekend shj. Cuti sekolah, boleh request kelas utk weekdays. Sebarang pertanyaan, blh wassap ke no 019-4120749 (Gee)

Sunday, August 8, 2010

FA roses signage

 Assalamualaikum kawan2.. Beberapa hari lagi kita akan menyambut Ramadhan Al Mubarak. Semoga Ramadhan kali ini akan mendekatkan lagi kita dengan Yang Maha Esa, InsyaAllah.. N3 saya malam ini ialah signage kepunyaan saya sendiri untuk rumah saya di Meru Hills, Ipoh yang akan saya jadikan homestay. Cadangnya nak mula sewakan rumah tu sebagai homestay, selepas Raya nanti, Insya Allah.. sekarang dah mula buka untuk tempahan sewa. Nanti saya akan link kan blog homestay saya dalam blog ni. Kawan2 blogger yang bercadang untuk bercuti di Ipoh, boleh la saya bagi special diskaun (promote la ni he he..)




1 comment:

  1. cantiknyer kak...
    kalau mcm nie akak charge brp ek?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...