KELAS DECO PAINTING/FOLK ART DAN DECOUPAGE DI PUTRAJAYA:
1. DECO PAINTING ( 2Jam 30 min - 3 jam) :
- Barang-barang TIDAK disediakan (Boleh beli starter pack drp saya)
- Utk beginner akan diajar melukis daisy terlebih dahulu.
- Utk yang sudah ada asas, boleh request apa yang ingin dipelajari (daisy, ros, hydrangeas, fruits dll) menggunakan barang2 seperti papan, pasu tin, dulang dll.
2. DECOUPAGE ( 2 jam 30 minit) :
- Barang-barang disediakan. Hasil dibawa pulang.
* Kelas diadakan pada hari Sabtu dan Ahad sahaja dgn membuat appointment 2,3 hari sebelumnya.

Sunday, March 9, 2014

My bird house painting collections

This is my latest painting on my own bird house. Saya letakkan di luar sbb kayu ni jenis elok, tahan panas...

Kesemua di bawah ni dah agak lama saya lukis... Hiasan di dlm rumah


Yang ini first time saya lukis bird house... Saiz agak besar dan dah nampak buruk pun tapi saya sayang hehehe




Monday, February 24, 2014

Friday, February 14, 2014

Thursday, December 19, 2013

More paintings...

Assalam buat semua. Dah lama tak update blog saya. Rindu la pulak hehe... Saya upload beberapa painting saya yang terkini kali ni.
Signage ni kepunyaan Kak Liza Zaid (Jija's Lovely Cottage). Dia poskan pada saya cast iron ni, then saya lukis..

Ini pula hadiah painting saya pada rakan fb, Kak Rusdah Kassim tokeh barang2 jualan alat decoupage

Ini pula hadiah pada kawan fb juga Wan Norsalwani, juga tokeh jualan brg2 alat decoupage..


Ini pula signage hadiah pada rakan zaman skolah, Umi Kalsum...



Wednesday, September 18, 2013

My own collections...

Salam sejahtera buat semua... Dah lama tak jenguk blog ni, rindu terasa... Saya upload beberapa koleksi paintings saya... Walaupun tak secantik mana tapi bagi saya sedap mata memandang (utk diri sendiri). Oh ya... Saya mengambil kesempatan utk memohon maaf sekiranya ada melakukan ksilapan kata dan bahasa selama berblog. InsyaAllah saya dan suami akan menunaikan haji pada 23 Sept - 7 Nov 2013. Semoga segala urusan kami di sana dipermudahkan Nya. Amin....


Friday, July 26, 2013

Salam Ramadhan...

Assalam semua... Dah 17 hari kita berpuasa... Dah lama la jugak saya tak update blog saya hu hu... Semoga semua rakan bloggers diberi kesihatan yang baik dalam menunaikan ibadah puasa... :)


Thursday, June 27, 2013

Tempahan decoupage dan painting...

Tempahan decoupage raja rozaidah dan rafidah..

Painting pada cermin kepunyaan Rohiza..

Tempahan daripada Singapura..

Tuesday, June 11, 2013

Orchids painting on canvas

Selamat petang buat semua... Kali ni saya berpeluang utk upload orchids painting on canvas kepunyaan saya sendiri. Actually painting ni saya nak gunakan sbg signage utk pertandingan lanskap (wakil skolah) sewaktu Floria Putrajaya yang akan di adakan akhir Jun nanti... Terima kasih byk2 kpd Puan Aniza Khir,my sifu atas idea dan tunjuk ajar beliau kpd saya dlm menyiapkan painting ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...