Kelas Decoupage /Deco painting/Clay roses di Putrajaya:
1. Basic decoupage - membuat signage, design mnggunakan napkin/tissue
2. Intermediate decoupage - menggunakan pelbagai teknik spt sponging, doily, distressing, antiquing - barang2 spt papan utk signage, beg kanvas, kotak, tin dll
3. Basic deco painting class - daisy dan roses
4. Intermediate deco painting class
5. Clay roses
## Appointmen 3 hari sebelum kelas. Kelas weekend shj. Cuti sekolah, boleh request kelas utk weekdays. Sebarang pertanyaan, blh wassap ke no 019-4120749 (Gee)

Monday, October 25, 2010

FA lesson dgn En. Zahir dan FA tissue box kepunyaan Karimah (make over)

Salam pagi Isnin buat semua rakan blogger. Hari Sabtu beberapa minggu yang lepas, sekali lagi saya berpeluang utk mengikuti FA lesson dgn En. Zahir. Saya request nak belajar lukis hydrangeas mengikut teknik En. Zahir pula walaupun saya dah ada blajar dgn Pn. Norana sebelum ni. Ini la dia signage yang saya dapat siapkan tetapi wordingnya belum  tulis2 lagi. Cadangnya nak tulis 'Life is a gift', wording kesukaan Kak Norana he he..

Ini pula tissue box yang telah saya make over kepunyaan Karimah. Hari tu saya dah lukis ros pd tissue box yang pertama (base coat putih). Kali ni Karimah request warna hitam bunga hydrangeas pulak.. Memandangkan tissue box ni berkerawang so saya boleh lukis di tempat2 tertentu sahaja.

Bahagian tepinya saya lukis bunga lavender sebab ruangnya terhad..

1 comment:

  1. So beautiful!
    I like painting more than decoupage.
    Kisses!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...