Kelas Decoupage /Deco painting/Clay roses di Putrajaya:
1. Basic decoupage - membuat signage, design mnggunakan napkin/tissue
2. Intermediate decoupage - menggunakan pelbagai teknik spt sponging, doily, distressing, antiquing - barang2 spt papan utk signage, beg kanvas, kotak, tin dll
3. Basic deco painting class - daisy dan roses
4. Intermediate deco painting class
5. Clay roses
## Appointmen 3 hari sebelum kelas. Kelas weekend shj. Cuti sekolah, boleh request kelas utk weekdays. Sebarang pertanyaan, blh wassap ke no 019-4120749 (Gee)

Thursday, August 18, 2011

Bengkel Decoupage anjuran Puspanita Kem. Alam Sekitar

Salam buat semua.. N3 saya kali ini bukan berkaitan hasil painting saya tetapi saya ingin share bersama kengkawan beberapa gambar sepanjang Bengkel Decoupage anjuran Puspanita Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar (NRE) yang berlangsung tengahari tadi. Peserta bengkel ini seramai 56 orang. Pada awalnya saya agak risau untu mengendalikan bengkel ini seorang diri since participants nya agak ramai tapi alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. Para peserta pun seronok dgn hasil mereka. Walaupun first time buat decoupage tapi hasilnya cantik2 belaka. Terima kasih kepada Emmy Farhany dan rakan2nya yang banyak membantu sepanjang bengkel. Dan tak lupa juga terima kasih kepada Pengerusi Puspanita Cawangan NRE, Datin Shahriah bt. Md. Khalid kerana sudi mengundang saya sebagai tenaga pengajar.
Datin Shahriah (kanan) dengan hasil decoupage nya..

Ini dia Emmy Farhany, yang banyak berurusan dengan saya dalam menjayakan bengkel ni..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...