Kelas Decoupage /Deco painting/Clay roses di Putrajaya:
1. Basic decoupage - membuat signage, design mnggunakan napkin/tissue
2. Intermediate decoupage - menggunakan pelbagai teknik spt sponging, doily, distressing, antiquing - barang2 spt papan utk signage, beg kanvas, kotak, tin dll
3. Basic deco painting class - daisy dan roses
4. Intermediate deco painting class
5. Clay roses
## Appointmen 3 hari sebelum kelas. Kelas weekend shj. Cuti sekolah, boleh request kelas utk weekdays. Sebarang pertanyaan, blh wassap ke no 019-4120749 (Gee)

Wednesday, September 26, 2012

Kunjungan ke rumah Kak Jalina Idris, pakar decoupage

Assalam buat kengkawan.. Kali ni saya tak upload barang painting saya tetapi saya nak share dgn kengkawan beberapa hasil decoupage rakan FB iaitu Kak Jalina Idris.. Walaupun sebelum ni hanya bersembang di alam maya tetapi pertama kali bersua rasa mcm dah kenal la hi hi.. Kak Jalina mempunyai koleksi tisu yang sangat banyak, hampir penuh 3 bag besar. Terkejut apabila beliau tunjukkan pada saya koleksi tisu tersebut. Kak Jalina telah memberikan pada saya hampir 30 helai tisu yg beraneka design. Dia juga bermurah hati menghadiahkan saya sebuah buku berkaitan dgn decoupage dan decopainting. Di bawah ni saya upload beberapa gambar hasil decoupage beliau.... Cantik2 semuanya. Saya doakan Kak Jalina selamat pergi dan balik menunaikan haji. InsyaAllah, balik menunaikan haji nanti, saya nak berguru dgn Kak Jalina... :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...